Головна » 2011 » Листопад » 24 » Аріна Домскі випускниця студіЇ!
11:31
Аріна Домскі випускниця студіЇ!

                    

 Аріна Домскі


Аріна Домскі народилася 29 березня 1984р. в місті Києві. З восьми років почала займатися музикою в хорі дитячого ансамблю «Світанок» , пізніше стала його солісткою , побувавши на гастролях у багатьох країнах Європи.
У 15 років Аріна вступила у КГВМУ ім. Р.М.Глієра по класу академічного вокалу. Паралельно бере участь в українських та міжнародних конкурсах і фестивалях , а також деякий час працює хормейстером в ансамблі «Світанок ». По закінченню музичного училища Аріна залишає роботу хормейстера і займається сольною кар'єрою.
2003 рік - Аріна Домскі записує свої пісні , збирає балет , розробляє костюми і дає концерти в київських клубах.
2004 рік - Аріна надходить в НМА ім.П.І Чайковського на відділення академічного вокалу. При цьому Аріна не залишає свою концертну діяльність.
2007 рік - Аріна Домскі зняла свій перший кліп на пісню « Ніхто не винен» , а у вересні цього ж року стає учасницею першої української Фабрики Зірок , яку покидає першої . Ще до закінчення шоу Аріна знімає друге відео «Неможливо » , а в січні 2008 проводить велику презентацію .
У березні 2008 року Аріна представляє сольну програму і презентує пісню- саундтрек «Не квап любов » , на яку було знято однойменний відео.
Травень 2008 - Аріна Домскі отримує гран -прі « Фаворити успіху » у номінації «Прорив року».
У січні 2009 року творчість Аріни Домскі визнали на IX Міжнародному Фестивалі успішних жінок " Mrs.Ukraine Open " (" Пані Україна -2008). Співачка отримала два титули : " Пані Успішність "і спеціальний приз " Пані Амур "
У травні 2009 Аріна презентує свою нову відеороботу "Прости , що я не ангел" .

Переглядів: 1048 | Додав: Bond | Теги: Арина Домски, Выпускница, Свитанок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]