Головна » 2013 » Листопад » 6 » "AVE BOHEMIA" -2013 Прага.
23:21
"AVE BOHEMIA" -2013 Прага.


Хочемо поділитися нашими досягненнями ! У Празі з 31 жовтня по 4 листопада 2013 проходив Міжнародний фестиваль- конкурс творчості дітей та молоді « AVE BOHEMIA » осінь .
 
Шанс показати своє мистецтво і взяти участь у конкурсі фестивалю , наданий любителям дитячої та молодіжної творчості у трьох вікових категоріях , причому нижня вікова межа відкрита , а верхня лімітована віком 23 року включно. Професійне журі, що складається з артистів і педагогів , які досягли вершин у своїй професії , оцінювало і обирало переможців у номінаціях: хореографічний , вокальний , інструментальний , театральний .
 
За право бути кращими змагалися ансамблі та солісти з України , Росії та Чехії. Ансамбль «Світанок » став лауреатом 1 ступеня в номінації вокально- хореографічні ансамблі , представивши журі 2 композиції: « Свято на Волині» і « Карпатське коло». Також порадували і солістки ансамблю Анна Ткаченко ( 1 місце) і Мирослава Соловей
( 2 місце) , які на високому рівні виконували свої номери в номінації естрадний вокал.
А Марія Скляр продемонструвала яскраве виконання на фортепіано і стала лауреатом 1 ступеня в номінації інструментальний жанр. Так тримати , молодці ! Творчих успіхів вам і нових досягнень !




















Переглядів: 699 | Додав: Bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]